joi, 30 decembrie 2010

Patinaj - Cișmigiul iarna (1)



Gheață imaculată pe patinoar în Cișmigiu, la orele 10 punct. Bine, la ce frig e afară nici nu e greu ca gheață să fie oglindă, spre deosebire de anii trecuți, mai calzi, în care crevasele erau la ordinea zilei, în special înspre partea cu sonorizarea.

Primele două filmulețe cu turul patinoarului (dintr-un total de cinci), în cele ce urmează.

Turul 1

Primul link corespunde orei de început, se vede că nu prea e lume, fiind și foarte de dimineață (deși ora 10 nu e ora 9, cum se întămpla mai demult) și foarte frig (da, aici mă repet, dar chiar a fost un cancer de mare excepție, bine că n-a bătut și vîntul, decît sporadic) și nefiind nici gratuit (10 RON - doar în ajun de Crăciun și de Revelion prima ședință de dimineață e gratis).


La al doilea link - ora 10 jumate - deja e ceva mai multă lume, dar nu exagerat. Gheața s-a mai fărîmițat, dar e OK. Au apărut și instructorii de patinaj (neoficiali, dar tolerați), cei cu jaloane colorate de prin colțurile patinaorului. Mai fac și ei un ban cinstit, căci o sesiune oficială de instruire de 1 oră costă vreo 30-40 de lei, și nu oricine și-o poate permite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu