marți, 7 decembrie 2010

Handbal feminin - Spania învinsă!

Doamne-ajută! victorie la 4 goluri împotriva recentei "bestii negre" (nu știu cum aș putea traduce mai bine expresia "bete noire" a francezilor, unde primul E este cu accent circumflex) a handbalului feminin românesc.

Echipa noastră a luat un avantaj consistent, de pînă la 9 goluri, doar că a intervenit fatalul interval de timp dintre minutele 40 și 50, cu aproximație, în care spaniolele (nu știu dacă denumirea "spanioloaice" folosită de comentatorii noștri e chiar corectă) au revenit pînă la 3 goluri diferență, perioadă punctată de mai multe eliminări de 2 minute în tabăra noastră decît în tot restul meciului, de o groază de ratări, de lipsa oricărui contraatac și de fapt de lipsa oricărei dorințe de a lupta, totul pe fondul unei ușoare favorizări a jocului dur al echipei Spaniei - poate "joc bărbătesc" ar fi expresia corectă, deși nu prea se potrivește în context - joc care într-un fel era legitim pentru o echipă condusă la mare diferență și care chiar își dorește să remonteze.

Per total, România - Spania 30 - 26 și vom intra în grupa principală cu minim 2 puncte - se presupune că din grupa noastră Serbia o să fie prima eliminată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu