joi, 15 septembrie 2011

Performanţe

Ce s-a mai petrecut în sportul românesc şi mondial între timp ... păi, ce s-a mai petrecut?!?

Dublul ăla românesc a luat medalia de aur la europenele de tenis de masă la dublu-mixt. Acuma, îmi fac mea culpa anticipat dacă greşesc şi dacă cumva era vorba:
- de alt soi de dublu decît dublu-mixt
- de Mondiale şi nu de Europene - bine, Europenele de ping-pong sînt oricum un fel de Mondiale light, cu jucătoare asiatice naturalizate peste noapte prin cele ţări europene gen Germania sau Olanda
- dacă a luat altceva decît aurul
Şi mai înmi fac mea culpa că nu le-am reţinut oamenilor numele.

Cam ăsta e efectul îndobitocirii practicate de televiziunile romîneşti de sport şi de aşa-zisele ştiri sportive de la televiziunile generaliste. Vreţi detalii despre această performanţă a sportivilor români? Căutaţi şi săpaţi pe net, sigur undeva există şi această bucată de informaţie. Să ne fie ruşine!

Pe de altă parte, ieri Oţelul a încasat-o de la Basel în primul meci de Liga Campionilor, scor 1-2 în deplasare. Small wonder, aş zice, dacă au ajuns să-i bată Dinamo din 2 faze fixe (cornere) şi să plătească diverse datorii din campionatul trecut la scor de neprezentare plus unu (adică un 0-4 cinstit cu CFR Cluj), nu-i de mirare că gălăţenii au probleme cu cel mai accesibil adversar din grupă. Dar hei! banii din C.L. o să vină oricum, deci care-i problema?!?

P.S.: Cică Marius Stan va candida la alegeri sub sigla USL. Aşa se zvoneşte la modul aproape oficial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu