vineri, 26 noiembrie 2010

Rugby: România - Uruguay

Sincer, nu merităm să jucăm la Mondialele de rugby. Asta așa. ca preambul.

Pentru cei care au văzur jucînd marile echipe ale lumii, cele din Tri-nations soon to be Four-nations (cu binevenita adăugare a Argentinei) și cele din Five-nations excludem Italia, ăștia sînt mai aproape ca valoare de Samoa sau Fiji, stilul românesc e sinistru. Totul e forță pură, pe grămadă, dar și aia prost orientată, nici un fel de îndemînare în manevrarea balonului, greșeli cu ghiotura între care se detașează aruncarea peste grămada deschisă ... ce să mai enumăr?!? un campionat sub orice critică, în care, colac peste pupăză, galeriile de la fotbal vin să se bată și la derbyurile de rugby, o rată uriașă de pierdere a tușei pe repunere proprie ...

În fine ...

Mîine se joacă returul România - Uruguay (în tur la Montevideo a fost 21-21) la București, pe stadionul Arcul de Triumf, de la cinci seara.

Cît de mic e el, pun pariu că nu se umple. ROU - URU e la concurență cu ENG- SAF, transmis și el la televizor pe sport1, în timp ce meciul nostru e pe gspTV. Cîți cunoscători ai rugbyului se vor înghesui seara pe frig pe stadion pentru a vedea în cel mai bun caz o parodie a celuilalt meci?

(Prescurtările de trei litere majuscule le descifrați voi).

Eu unul mă duc totuși la meci. Măcar acolo iarba are miros.

Poate o să revin și cu ceva poze și filmulețe.

See you tomorrow.

(Argentina, Anglia, Scoția, Georgia, România - ha ha ha, ce grupă!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu