sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Rugby: România - Uruguay - the aftermath (2)

Mda, ce nu s-a putut vedea de la fața locului: gspTV a prezentat echipele în stil fotbalistic. Adică, primii 11 jucători erau afișați în stînga, cu litere mari, iar următorii patru în dreapta, cu litere mici, acolo unde sînt afișate rezervele la fotbal. Păcat că n-am pozt ecranul în clipa aia.

A, și echipa noastră a reușit și o greșeală de care încă nu auzisem: trecere prin propria grămadă parcă i-a spus comentatorul. Wonderful.

Iar în final a fost haioasă faza cu șampania victoriei, care nu se dădea deschisă neam! Băieții terminaseră și turul de onoare, și pozele cu fanii, și unii încă se chinuiau cu tirbușonul la ditamai măgăoaia.

Și una mai ciobănească: românii au uitat cu totul de tunelul de final. Dacă eram antrenorul, managerul sau directorul tehnic al echipei (sau ce-or mai fi p-acolo, că văd că-s trei responsabili cu coachingul), îi puneam întîi pe jucători să se alinieze pe două rînduri și să-i aștepte pe uruguayeni să ajungă la vestiare. După aia, puteau să se bucure cît le poftea inima. Așa era frumos și corect. N-a fost să fie ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu