marți, 16 august 2011

Diverse (3)

- Au început transmisiile din noua ediție de Liga Campionilor, deocamdată la nivel de preliminarii, dar cu Arsenal în post de male leading character, și nici actrița în rol secundar Udinese nu e de lepădat (did I mention earlier I hate Ch.L.?)

- Gimnaștii români au cîștigat o groază de medalii la Universiada din China. Nu e mare lucru ... adică e lucru mare, dar Universiada nu e o competiție cu atît de mare rezonanță, dar totuși, de ce în ziarele online de sport tot bășinile lui Gigi sînt pe prima pagină?

- La concurență cu Liga campionilor la Constanța a început turneul de fotbal Under 17 organizat de Gică Hagi, cu concursul lui Real Madrid, al Barcelonei și al japonezilor de la Kashima Antlers (mișto nume de echipe au japonezii, nume care cîntă, vorba lui Ioan Chirilă despre Guadalajara din 1970: Hiroshima Sanfrecce, Yokohama Marinos, Jubilo Iwata, Tokyo Verdy ... niște aliterații de mare excepție și de mare rezonanță).

- ... am menționat cumva că cinci echipe românești joacă plaz-off-ul pentru accederea în grupele Europa League la fotbal? :)

Un comentariu:

  1. Bine, mea culpa, nu este Barcelona, ci Inter Milano în turneul organizat de Gică Hagi ...

    RăspundețiȘtergere