luni, 8 august 2011

Diverse (2)

"Duminică, în ultima zi a Campionatelor mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Eton (Anglia), delegaţia României, prezentă în 3 finale, şi-a adjudecat 3 medalii, 2 de aur, prin echipajele masculine de 2 rame şi de 4 rame fără cârmaci, precum 1 argint la 8+1 feminin, performanţe care, adăugate celor 2 medalii de bronz cucerite sâmbătă, alcătuiesc un bilanţ de excepţie - 5 medalii (2 de aur, 1 de argint şi 2 de bronz)."

Știrea nu prea apare pe nicăieri pe site-urile sportive online. Mi se pare normal. Că doar bu ține de fotbal - adică de bășinile lui Jiji sau de țîțele vreunei bombe sexy. În plus, dacă le zici de rame, așa-zișii gazetari sportivi o să răspundp că alea-s de la tablouri, și că ei nu-s critici de artă și nu umblă prin pinacoteci. (Asta presupunînd că tipii știu ce-i aia pinacotecă).

"Aflata la cea mai buna performanta din istorie, echipa nationala de fotbal pe plaja a pierdut, duminica, finala mica in Superfinala Euro Beach de la Moscova, fiind invinsa la loviturile de departajare de Portugalia, scor 9-10 (3-3 in timpul regulamentar + cele 3 minute de prelungiri)."

Nici știrea asta n-a făcut prea mulți purici pe monitoare, deși ține de o ramură (spectaculoasă dealtfel) a fotbalului. C'est la vie, vorba neamțului ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu