luni, 4 iulie 2011

Rugby - IRB Nations Cup 2011 (3)

Şi mai departe:

1. (toate cele trei zile) Au existat şi reclame sub formă de pliante. Una dintre ele era la controversata exploatare auriferă de la Roşia Montană. Din păcate, oamenii ori nu ştiau ce eveniment sponsorizează, ori se pricepeau la fotbal şi deloc la rugby, pentru că toate legăturile pe care le făceau erau între Gold RM şi fotbal. Una singură avea tangenţă cu rugbyul. Ce naiba?!?

2. (toate cele trei zile) Preţurile la răcoritoare erau destul de OK, o stacană de bere de juma de kil cred, era 4 lei, colele/stuff erau 5 lei, porţia de mici 3 lei, şi aşa mai departe. Şi erau rezonabil de reci în după-amiezele călduroase.

3. (Ziua a treia, duminică 19 iunie) Au existat şi nişte suporteriţe argentiniene - însoţite, fireşte :) - care mai chiţăiau din cînd în cînd cîte un Vamos Argentina! cam cu frică, aşa, deşi nimeni n-avea intenţia să le facă vreun rău. Stăteau la peluza dinspre mănăstire, aia cu scaune (cealaltă avea doar bănci). O să caut şi ceva poze cu tipele (şi tipii aferenţi, dar aceştia nu ne atrag, nu-i aşa?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu