duminică, 22 mai 2011

Duhoare de Champions League

Ultimele trei campioane și respectiv ultimele patru campionate ale României put urît de tot.

CFR Cluj și-a adjudecat două din ele, și la primul toată suflarea fotbalistică românească ținea cu ei - remember meciul Dinamo - Steaua 2-1 (ziua dreptății, lumea coalizată împotriva manevrelor lui Jiji) și cazul valizei de la Cluj din ultima etapă ... În Liga Campionilor echipa s-a făcut de rîs și nu prea, dar cel mai important este că banii, milioanele de euro adică, s-au dus unde trebuie, se pare, pe filiera Paszkany-Boc. La fel și pentru al doilea campionat - căștigat fără istoric, iar făcutul de rîs a fost ceva mai accentuat parcă.

Unirea Urziceni a fost poate cea mai scîrboasă campioană. Presiune constantă asupra arbitrilor exercitată de un diliman cu acte în regulă (Meme Stoica) și presiuni corespunzătoare asupra adversarelor, arbitri străini corupți ... ce ar mai fi de zis? Că au luat maxim de puncte în Ligă cu un joc oribil? A, ar mai fi de pus o singură întrebare: unde e acum U.U.? Răspunusl corect este: în a doua ligă. De ce? Pentru că banii au ajuns la neica Bucșaru, care i-a trimis în pușculița PDL.

Urmează la rînd Oțelul Galați. Mai nou, președintele grupării, Marius Stan, este și candidat la primărie. Sînt tare curios sub ce stindard va candida ...

Un comentariu:

  1. Legat de Stan... nu inteleg de ce este nevoie de speculatiile astea murdare specifice presei centrale si idiotilor de conducatori ai altor cluburi.
    Va candida exact cum a candit la precedentele alegeri, si a pierdut. Atunci nu s-a mai discutat atat.
    Acum se face atat haz din invidie zic eu.

    RăspundețiȘtergere