luni, 12 decembrie 2011

Bucharest Wolves - Worcester Warriors 13-24 - poz(n)e

Cîteva poze și filmulețe

1. Terenurile secunde sînt gata pe jumătate, așa cum se poate vedea mai jos.2. Următoarele două sînt o comparație între peluza a doua la meciul cu Războinicii și peluza a doua la meciul cu Cruciații (adică Warriors și Crociati, să ne înțelegem, că nu toată lumea știe de glumă)

Se observă apariția noii și modernei tabele de marcaj electronico-tipografică, adică e cu hîrtie, și pe ea scrie (încă) 0-0.

De asemenea, în a doua poză îl vedeți și pe nea antrenoru' ăla secund al italienilor care mi-a împuiat urechile cu avanti și a terra ... e cel care stă singur în rîndul de sus, pentru ca privirea lui de vultur să cuprindă întreg cîmpul de joc.

3. Faza eseului nostru, la calitate superHD :D :D de telefon mobil:Este înscris tot prin metoda strămoșească testată și răs-validată în istorie "cu toții călare pe ei, vitejii mei!". Noroc că arbitrul a avut ochiul ager, și noroc că englezii au fost berbeci și s-au dus chitiți înspre stînga, crezînd că acolo-i balonul, cînd el încă zăcea la fundul grămezii spontane ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu