sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Patinaj - Căștile

O constatare: lumea a început să poarte căști pe patinoar. Accidentul lui Huidu își arată roadele neașteptate. Pînă acuma "coeficientul de purtare" era zero, fix zero.

Astăzi am numărat căteva căști, de toate formele, mărimile și culorile. Nu știu dacă erau mai mult de zece în total, dar intenția contează, mai ales că marea majoritate o portau țîncii. Asta e foarte bine.

Mă rog, e discutabil dacă viteza de la patinaj, mai ales de la noi de pe Floreasca, poate duce la accidente atît de grave cum am văzut pe pîrtia austriacă de schi. Dar se mai întîmplă să dai peste vreun berbec care se sparge în figuri pe gheața patinoarului, și dacă te ciocnești cu el se prea poate să cazi și să dai cu capul de gheață mai tare decît s-ar cuveni.

Sau e posibil un accident în care patinatorul se împleticește și intră cu capul în mantinelă. Nici nu vreau să mă gîndesc ...

Cu toate acestea, căștile gen muncitor în construcții, cum avea cineva azi, nu prea văd la ce ar sluji. Dar era de firmă - "Fouganza" or something like that ...
Și tradiționalele linkuri:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu